امروز : جمعه ۱۶ خرداد ۱۳۹۹ ساعت : ۵:۰۸ AM
کد خبر: 51405
تاريخ انتشار: ۱۳۹۹/۲/۱۸|۱۰:۵۶
عکاس: عکس: محمدرضا نجاتی - عبارت
سالانه بیش از ۱۵ هزار تن محصول توت فرنگی در مازندران تولید می‌شود؛

گزارش تصویری عبارت از برداشت توت فرنگی در مزارع مازندران

مازندران با سطح زیر کشت یکهزار و ۵۰۰ هکتار در شهرستان های بابلسر، آمل، سیمرغ و جویبار پس از استان کردستان رتبه دوم تولید توت فرنگی را در کشور دارا بوده و محصولاتی نظیر مربا و شربت از اقلام سوغاتی حاصل از توت فرنگی به شمار می آید، محصولاتی که علاوه بر نوع کارخانه ای، بخش زیادی از آن دست پخت کدبانوهای مازندرانی بوده که هم مصرف خانگی دارد و هم به عنوان سوغاتی به مسافران و گردشگران عرضه می شود.

تنظیم میزان قند خون، افزایش سیستم ایمنی بدن، کمک به کاهش وزن و مبارزه با کلسترول از جمله خواص بی نظیر این محصول بوده و سرشار از آهن، کلسیم، فسفر، ویتامین سی، آنتی اکسیدان با قابلیت ضد سرطانی و خواص درمانی برای انعقاد خون، کسیه صفرا و مثانه است.

سالانه بیش از ۱۵ هزار تن محصول توت فرنگی در مازندران تولید می‌شود اما صنایع تبدیلی، فرآوری و بسته بندی همچنان به عنوان حلقه مفقوده این محصول کشاورزی در این استان محسوب می شود.

دریافت تمام تصاویر

ارسال نظر

نام
پست الکترونیک
متن
captcha
ارسال