کدام ورزش برای گروه خونی شما مناسب است؟
گروه خونی O
کسانیکه دارای گروه خونی O هستند، همان انسانهای اولیه بودهاند که تمام طول روز خود را به شکار گذرانده و با گوشت و پوست حیوانات گذران عمر میکردهاند.
بهترین تمرینات ورزشی برای گروه خونی O
شما دارای روحیه بسیار قوی و ورزشکاری دارید و بیشتر بهدنبال ورزشهایی برای تقویت بازوها و پاهایتان هستید؛ البته بهخاطر اینکه دیگر عصر حجر تمام شده و کسی بهدنبال شکار نیست، بهتر است برای برطرف کردن چنین نیاز ذاتی بهسراغ تمرینات قدرتی شدت بالا مانند تمرینات اینتروال، دویدن و پلایومتریک بروید.
بیشتر افرادیکه دارای گروه خونی O هستند ترجیح میدهند که با ورزش، احساسات خود را بروز دهند. گروه خونی O بیشتر از دیگر گروههای خونی دیگر، نیاز به ورزش برای تخلیه استرس و هیجانات خود دارد؛ بهطور کلی ورزشهای قدرتی، حال شما را خوب خواهد کرد
بهترین رژیم غذایی برای گروه خونی O
بهتر است زیاد، کربوهیدرات و لبنیات مصرف نکنید؛ این یعنی همان رژیم غارنشینی یا پالئو!
گروه خونی
گروه خونی و DNA شما بسیار شبیه به کشاورزان دوران باستان است، با وجود فعالیت روزانه شان بیشتر به دنبال انجام فعالیتهای آرام و با شدت کم بوده اند، مثلاً بیشتر ترجیح می دادند تا کشاورزی کنند و گیاهان روییده شده را درو کنند.
بهترین تمرینات ورزشی برای گروه خونی A
ورزشهای قدرتی و شدتی باعث بالا رفتن سطح کورتیزول (که باعث استرس می شود) شده و در نتیجه احساس کوفتگی و گرفتگی عضلانی خواهید داشت. بهترین تمرینات ورزشی برای شما آن دسته از تمریناتی است که بهآرامی و با تمرکز انجام میشود. بنابراین بهتر است بهدنبال ورزشهایی مثل پیلاتس، یوگا، تای چی و تمرینات ایزومتریک باشید.
بهترین رژیم غذایی برای گروه خونی A
بهتر است در برنامه غذایی خود، میوه و سبزیجات تازه بگنجانید؛ البته ماهی هم انتخاب بسیار خوبی است؛ حتماً ماهی را به برنامه غذاییتان اضافه کنید.
گروه خونی B
اجداد شما عشایر بوده و عادت به جابهجایی بسیار داشتهاند. البته یکی دیگر از نکات مهم گروه خونی شما این است که اجدادتان بهصورت گروهی، سفر میکردهاند.
بهترین تمرینات ورزشی برای گروه خونی B
بهترین تمرینات پیشنهادی برای گروه خونی B شامل تمرینات هوازی و دوچرخهسواری یا تنیس است؛ البته بهتر است این ورزشها را بهصورت گروهی انجام دهید.
بهترین رژیم غذایی برای گروه خونی B
شما یکی از معدود گروههای خونی هستید که هیچ مشکلی با لبنیات نخواهید داشت؛ البته گوشت و میوههای تازه و سبزیجات نیز برای عملکرد بدنتان بسیار مفید است.
گروه خونی AB
گروه خونی شما ترکیبی از گروه خونی A و B بوده و خصلتهای این دو گروه خونی در گروه خونی شما نیز وجود دارد.
بهترین ورزش ها برای گروه خونی AB
بهتر است سمت تمرینات هوازی شدت بالا نروید، زیرا خیلی زود مفاصل و عضلاتتان دچار گرفتگی خواهد شد؛ بنابراین پیشنهاد ما این است که ورزشهای آرامشبخش و شدت پایین را دنبال کنید.
بهتر است به قدمزدن و پیادهروی، کوهنوردی، گلف یا کلاسهای رقص بپردازید. یکی دیگر از ویژگیهای این گروه خونی، فرو خوردن خشم است، بنابراین کلاسهای تای چی و یوگا نیز گزینه خوبی خواهد بود.
بهترین رژیم غذایی برای گروه خونی AB
بهتر است رژیم غذاییتان سرشار از میوههای تازه، سبزیجات و غلات کامل باشد. چنانچه قصد کاهش وزن دارید مصرف گوشت قرمز را کاهش دهید، ولی لبنیات بیشتری مصرف کنید. (چرا ورزش کلید کاهش وزن است؟)
نکات پایانی
دقت داشته باشید که شاید پاسخ برخی از تستهای ورزشی در مورد همه صدق نکند یا اینکه ورزشی برایتان خوب باشد که هیچ علاقهای به آن نداشته باشید. بهتر است با انتخاب یک برنامه ورزشی شخصی در کنار رژیم غذایی مناسب به اندام ایدهآل خود برسید.
نشانهای که به شما میگوید کمبود چه ویتامینی دارید
ویتامین گروه B
بدن انسان به تمام ویتامین ها نیاز دارد و مصرف آنها برای داشتن یک بدن قوی ضروری و لازم است اما مهم ترین ویتامین مورد نیاز برای بدن ویتامین گروه B است که مصرف آنها باعث تقویت چشم، پوست، کبد، عملکرد مناسب مغز و رشد سریع موها می شود. مواد غذایی مانند لوبیا، شیر، بادام، تخم مرغ، چغندر، کرفس، قارچ، سبزیجات، جگر، گوشت بوقلمون و کلم بروکلی به مقدار بسیار زیادی دارای ویتامین B هستند هرگاه در بدن خود شاهد بروز شکاف در گوشه لب ها، احساس خستگی، بی حالی، ضعف، خواب رفتن اندام های بدن، کرخی دست و پا، ریزش موی شدید، حالت تهوع، خشکی پوست، نفخ شدید معده، بی اشتهایی، سردرد، سرگیجه و بی خوابی بودید باید به سرعت از مکمل های ویتامینB یا منابع غذایی حاوی ویتامین B کمک بگیرید.
کلسیم
متاسفانه کمبود کلسیم یکی از مهم ترین مشکلات جامعه بشری است که می تواند باعث بروز بیماری هایی مانند پوکی استخوان، ایجاد ناخن های شکننده، خستگی، خواب آلودگی، خرابی دندان ها، ضف ماهیچه ها، ریزش مو و تشنج در افراد شود. موادغذایی مانند کافئین، شیر، پنیر، کلمبروکلی، کلم کیل، انجیر، پرتغال، بادام، لوبیا سفید و ماهی ساردین دارای مقدار زیادی کلسیم هستند که مصرف آنها می تواند باعث استحکام دندان و استخوان ها، رشد سلول ها، ترشح هورمون، انعقاد خون، انقباض عضله و تقویت ریشه های مو شود.
پتاسیم
یکی از مهم ترین مشکلات دیگر جامعه بشری مصرف زیاد سدیم و پتاسیک کم است اگر به مقدار کافی موادغذایی حاوی پتاسیم مانند سیب زمینی، رب گوجه فرنگی، برگ چغندر، حبوبات، ماست، آلو، آب هویج، ملاس یا شیره قند، ماهی، دانه سویا، کدو حلوایی زمستانی، موز، شیر و آب پرتغال مصرف نکنید می توانید شاهد بروز درد انگشتان، درد در ناحیه پشت ساق پا و کف پا در بدن خود باشید. طبق مطالعات انجام شدهافزایش جذب پتاسیم و کاهش سدیم باعث کاهش 21 درصد حمله قلبی به بدن شما می شود.
منیزیم
طبق مطالعات انجام شده مصرف منیزیم کافی باعث تقویت سیستم قلبی_ عروقی، تقویت عضلات و ماهیچه ها و عملکرد سیستم ایمنی بدن می شود اگر به مقدار کافی منیزیم مصرف نکنید دچار درد زیادی در ناحیه انگشتان، ساق پا و کف پا، حالت تهوع، استفراغ، خستگی و از دست دادن اشتها خواهید شد بنابراین مصرف مواد خوراکی مانند بادام، دانه کنجد، موز، بادام هندی، توفو یا پنیر لوبیا، دانه کدو تنبل، تخم کتان، شیر کم چرب، بلغور جو دوسر، کلم بروکلی، ذرت شیرین نخود فرنگی بهترین تامین کننده منیزیم مورد نیاز برای بدن هستند که می توانند سیستم ایمنی بدن شما را در برابر بیماری های گوناگون مقاوم سازند.
ویتامین A
بهتر است بدانید که مصرف ویتامین A باعث به تعویق انداختن پیری، تقویت بینایی، عملکرد مطلوب دستگاه عصبی و تقویت بافت های پوستی در بدن شما خواهد شد اگر به مقدار کافی ویتامین A مصرف نکنید باید شاهد کاهش سلامت و بینایی چشم ها، آسیب های پوستی، عفونت های تنفسی، شب کوری در بانوان باردار باشید. از موادغذایی حاوی ویتامین A می توان به گوشت، سبزیجات، اسفناج، فلفل دلمه ای قرمز، سبزی کلارد، سیب زمینی شیرین، شلغم، خردل، بروکلی، کدوحلوایی، گوجه فرنگی، بروکسل، لوبیا سبز، خیار، کدوسبز، نخود فرنگی، کرفس و انواع میوه جات اشاره کرد.
ویتامین D
مصرف ماهانه ویتامین D با مشور پزشک باعث کاهش دفع کلیه، مانع بروز پوکی استخوان، و کاهش عملکرد سیستم ایمنی بدن می شود متاسفانه امروزه اکثر افراد جامعه به دلیل نرسیدن مستقیم نور خورشید به اندام هایشان و تغذیه نامناسب دچار بیماری هایی مانند پوکی استخوان شدید، فشار خون بالا، سردرد، سرگیجه، مشکلات گوارشی، عرق بیش از حد، احساس افسردگی، می شوند. خوردن مقدارکافی شاه ماهی، ساردین، جگر گوساله، آبمیوه های گیاهی، شیربادام، غلات، لبنیات، روغن جگرماهی، تن ماهی، میگو، زرده نخم مرغ، قارچ، غلات و بلغور جو دو سر، شیر گاو، شیر سویا و آب پرتقال باعث افزایش جذب ویتامین D به بدنتان خواهد شد. استفاده از مکمل های غذایی ویتامین D برای بزرگسالان زیر 70 سال 600 واحد در روز و برای بزرگسالان بالای 70 سال یا مسن روزانه 80 واحد توصیه می شود. اما گاهی با تجویز پزشک تا زمان رفعکامل بیماری بهتر است روزانه 4000 واحد ویتامین D مصرف شود.
ویتامین C
ویتامین C قدرت آنتی اکسیدانی بسیار بالایی دارد و در میان متخصصان علوم تغذیه به عنوان اسیداسکوربیک شناخته شده است این ویتامین در مواد غذایی و خوراکی مانند انواع کلم ها، مرکبات، کیوی، طالبی، خربزه، نخود فرنگی، فلفل دلمه ای، آناناس، سیب زمینی، اسفناج، سیب زمینی شیرین، گوجه فرنگی، شلغم و کدو حلوایی به خوبی یافت می شوند در صورت کمبود مصرف این مواد باید شاهد بروز بیماری های شل شدن دندان ها، خونریزی آسان لثه ها، ضعف استخوان، خونریزی بینی، بروز پوست خشک و زبر، تغییرات خلقی، خستگی مزمن، افزایش وزن، کبودی در نواحی مختلف بدن، بروز مفاصل متورم و دردناک و بروز بیماری اسکوری در افراد بود. اگر به مقدار کافی ویتامین C مصرف کنید در جلوگیری از بروز بیماری های آلرژی، آسم، سرطان، آب مروارید چشمی، بیماری های قلبی، سکته مغزی، سرماخوردگی، افسردگی، دژنراسیون ماکولای چشم، بالا رفتن کلسترول، کاهش قدرت بینایی، گرفتگی رگ های بینی، اختلالات روده و یبوست، کاهش سیستم ایمینی بدن، آرتروز،گامی موثر برداشته اید.
ویتامین E
ویتامین E در بدن به علت آنتی اکسیدان های موجود در خود نقش محافظتی در برابر مضرات مواد شیمیایی و رادیکال های آزاد را دارد که اگر این ماده معدنی در بدن کم باشد باعث ضعف ماهیچه ها، مشکلات تعادل و قدم زدن، خستگی و سوزش، وخامت دید و مشکلات سیستم ایمنی خواهد شد. در مواد غذایی و مواد خوراکی مانند بادام، بادام زمینی، بادام برزیلی، بادام هندی، فندق، آجیل کاج، پسته، تخمه آفتاب گردان، تخمه کدو، روغن زیتون، روغن نارگیل، روغن آفتاب گردان، کدوحلواییف پودر چیلی، اسفناج پخته، ریحان خشک شده، ارگانو خشک شده، برگ خردل، روغن کانولا، کلم پیچ، پاپریکا، دانه ی کاج، فلفل دلمه ای قرمز، گردو پیکان، آووکادو، پایایا، انبه، کیوی، زیتون، زردآلو، تمشک ایرانی، سبزیجات، برگ چغندر، اسفناج، کلم کیل، کالم بروکلی، جعفری، گوجه فرنگی، مارچوبه، و حبوبات ویتامین E بسیاری وجود دارد که خوردن آنها باعث تقویت سیستم ایمنی بدن خواهد شد حتما به یاد داشته باشید که مصرف بیش از حد ویتامین E می تواند شما را دچار سکته و خونریزی مغزی کند.
بیماری خطرناکی که با خوردن ماکارونی سراغتان می آید
سرطان سینه یکی از مهم ترین معضلات جدی برای بانوان است که متاسفانه سن مبتلایان به این نوع سرطان در ایران پایین تر از میانگین جهانی است. برای کاهش احتمال ابتلا به این سرطان بهتر است از استرس و اضطراب دوری کرده، فعالیت های ورزشی و تحرک را در برنامه روزانه خود قرار دهید، تغذیه مناسب داشته باشید و لباس های تنگ نپوشید. البته به یاد داشته باشید که مصرف روزانه کلم بروکلی، هویج، شیر سویا، امگا۳، ویتامین D و روغن زیتون می تواند شانس ابتلا به سرطان سینه را در شما کاهش دهد.
ماکارونی مهم ترین عامل ابتلا به سرطان سینه
ماکارونی یک غذای محبوب و دوست داشتنی برای تک تک اعضای خانواده است اما باید بدانید که این غذای خوش طعم برای سلامت زنان بسیار خطرناک و مضر است. طبق نظریه دانشمندان و متخصصان خوردن بیش از حد پاستا و ماکارونی باعث بروز بیماری های قلبی و ایجاد اختلال در رگ های خونی زنان خواهد شد؛ در واقع با افزایش تجمع اسیدهای چرب و پایین آمدن سطح کلسترول خوب خون ماکارونی می تواند ترشح هورمون زنانه استروژن را تحت تاثیر قرار دهد. طبق اعلام دانشمندان جهان خطرناک ترین نوع ماکارونی از آرد سفید با کیفیت تولید می شود.
بهترین و بدترین قسمت کله پاچه
کله پاچه برای افراد ضعیف تقویت کننده است و چون هضم آن به درستی انجام گردد قوای جنسی را افزایش می دهد. برای کسانی که ضعف معده دارند با کمی اصلاح غذای خوبی است و گاهی تولید قولنج سخت می نماید. بروز این قولنج در اثر خوردن زیاد پوست و غضروف طرفین صورت و کاسه سر و گوش ها و بینی ها می باشد.
کله پاچه غذایی بسیار سنگین است که می تواند موجب مشکلات گوارشی شود ؛ بهتر است کله پاچه در وعده صبحانه استفاده شود و مصرف آن در وعده شام می تواند، موجب بی خوابی و ناراحتی های معده شوداز نظر تغذیه ای، بهترین قسمت پاچه است که چربی کمی دارد و بدترین بخش مغز است که سرشار از کلسترول است. جالب است بدانید مغز گاو یا گوسفند به اندازه 8 زرده تخم مرغ کلسترول دارد و جزو مواد غذایی بسیار پرچرب محسوب می شود. البته توام بودن چربی هایی مثل تری گلیسیرید با کلسترول، جذب کلسترول را بالا برده و باعث افزایش چربی خون می شود.
پس طبق گفته های متخصصان تا حد امکان از خوردن مغز در کله پاچه خودداری کنید تا از مضرات آن در امان بمانید.
زبان گاو و گوسفند سرشار از ویتامین های گروه B مخصوصاً ویتامین B12 است و 100 گرم زبان گوساله حدود 130 کیلوکالری انرژی و 100 گرم زبان گوسفند حدود 260 کیلو کالری انرژی دارد.
در واقع همه ی اعضای موجود در یک دست کله پاچه از کالری و چربی زیادی برخوردار است به عنوان مثال چربی موجود در چشم از نوع چربی ترانس است و اصلا مناسب برای بدن نیست. مغز نیز کلسترول بسیار بالایی دارد به طوریکه هر یک مغز معدل 8 زرده تخم مرغ کلسترول دارد و کسانی که چربی خون بالایی دارند به هیچ عنوان مجاز به استفاده نیستند. بر اساس هرم غذایی، زبان معادل 3 واحد گوشت است و نیاز روزانه بدن نیز همان 3 واحد گوشت می باشد در حالیکه در یک دست کله پاچه هم زبان معادل 3 واحد گوشت است و هم اینکه هر پاچه نیز معادل 2 واحد گوشت به حساب می آید بنابراین از نظر میزان واحد گوشت روزانه برای بدن بیشتر می شود.
قابل ذکر است افرادی که بیماری ندارند و کلسترول پایینی دارند می توانند ماهی یکبار آن را استفاده کنند و چنانچه کله پاچه را به عنوان وعده صبحانه مصرف می کنند در وعده ناهار باید از یک غذای گیاهی سبک استفاده کنند.
خوردن پاچه برای مبتلایان به تب و کسانی که غذای کم نیاز دارند و مبتلایان به خونریزی رحم و سستی روده و خونریزی بواسیر و به طورکلی برای کسانی که بدن شانمحتاج به محکم نمودن اندام است مفید می باشد.
خوراکیهایی که شما را مضطرب میکند
تقریباً همه ما اضطراب را به عنوان یک واکنش طبیعی به موقعیتهای خاص احساس کردهایم. اگر با استرس یا اضطراب مزمن زندگی میکنید، ممکن است بخش اعظم زندگی روزمره خود را در مدیریت آن با ابزارهایی مانند درمان، ذهن آگاهی، ورزش و راهکارهای ضد اضطراب سپری کنید.
اما آیا میدانید برخی غذاهایی که میخوریم، ممکن است اضطراب ایجاد کند، البته نه به این معنا که برای مقابله با اضطراب باید آنها را حذف کنیم، اما اگر اضطراب هنوز روی زندگی شما تاثیر میگذارد، این چند مواد خوراکی را کمتر مصرف کنید.
کافئین
مقادیر زیاد کافئین نه تنها میتواند اضطراب و خشونت را افزایش دهد، بلکه باعث کاهش تولید سروتونین شیمیایی خوب در بدن و ایجاد افسردگی میشود. به طور معمول، کافئین در دوزهای کم خوب است، اما دوزهای زیاد میتواند اثرات ناخوشایندی مانند اضطراب و عصبانیت ایجاد کند.
مطالعه نشان داده افرادی که روزانه ۳۰۰ میلی گرم کافئین مینوشند، تقریباً دو برابر استرس دارند. یک قهوه کامل حاوی حدود ۳۳۰ میلی گرم کافئین است البته مکملها و داروهای حاوی کافئینی وجود دارند که در درمان برخی بیماریها یا تسکین سردرد موثر باشند.
شکر افزوده
هیچ راهی برای جلوگیری از حذف ۱۰۰ درصدی شکر وجود ندارد، زیرا به طور طبیعی در بسیاری از غذاهایی که دوست داریم از آنها بخوریم مانند میوه وجود دارد. اما شکر اضافه شده در اضطراب نقش دارد. قندهای افزوده باعث میشوند قند خون شما به دنبال چرخش سنبلهها و تصادفات برود و با آن انرژی شما دچار نوسان میشود.
وقتی قند خون افت میکند، میزان خستگی و اضطراب شما زیاد میشود. مصرف مقادیر زیادی قند فرآوری شده نیز میتواند احساس نگرانی، تحریک پذیری و ناراحتی را به وجود آورد.
غذاهای بیات، تخمیر شده و فرآورده
غذاهای کامل مانند گوشت گاو، شیر و انگور هنگام تهیه، تخمیر و کشت آن به بهترین وجه پخت و استفاده میشوند، اما در طی فرآیند، باکتریها پروتئینهای غذایی را به آمینهای بیوژنتیکی تجزیه میکنند که یکی از آنها هیستامین است.
هیستامین یک انتقالدهنده عصبی است که هضم، هورمونها و سیستمهای قلبی عروقی و عصبی را تشدید میکند. در افراد مستعد، میتواند باعث اضطراب و بیخوابی شود لذا توصیه میشود افراد برای دوری از اضطراب تا حد امکان در مصرف این غذاها احتیاط نمایند.
کرم خامهای غیر متعارف معمولی
ممکن است شما همزمان با حذف قهوه از رژیم غذایی خود، کرم خامهای را حذف یا جایگزین کنید. در این شرایط جایگزینی یک خامه معمولی ممکن است به عنوان یک راه حل به نظر برسد، اما این جایگزین منبع روغنهای هیدروژنه و به عنوان چربی ترانس معروف است که با کلسترول LDL بسته بندی میشود و میتواند کلسترول HDL را کاهش دهد.
این چربیها با افسردگی، اضطراب و کاهش اعتماد به نفس و سایر موارد مربوط به سلامت روان مرتبط هستند. اگر در حال خوردن مواد ناخوشایند هستید، غذاهای کامل همیشه انتخاب بهتری هستند.