امروز : شنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۱ ساعت : ۱۲:۱۶ PM

رونمایی واتس آپ از قابلیت جدید و پرطرفدار خود!

واتس اپ + عبارت
    -     کد خبر: 70122
    -     تاريخ انتشار : ۱۴۰۱/۵/۱۹|۰۷:۵۶
پیام رسان واتس آپ اعلام کرد که کاربران می‌توانند حتی پس از دو روز امکان حذف پیام‌های قبلی خود را داشته باشند.

اگر بعد از دو روز متوجه شدید که نباید پیامی را برای دوستان یا همکاران خود می‌فرستادید، واتس‌اپ حالا به شما اجازه می‌دهد امکان حذف کردن آن را داشته باشید.

این پیام‌رسان قبلا فقط اجازه می‌داد تا یک ساعت بعد از ارسال پیام‌ها بتوانید آن‌ها را پاک کنید، اما حالا این پنجره زمانی تا بیش از دو روز افزایش یافته است.

اکانت توییتر واتس‌اپ در خبری اعلام کرد که کاربران از این پس تا دو روز وقت دارند تا پیام‌های خود را از چت‌های خصوصی یا گروه‌ها حذف کنند. این زمان به‌طور دقیق دو روز و ۱۲ ساعت در نظر گرفته شده، در حالی که قبلا یک ساعت و هشت دقیقه و 16 ثانیه بود.

چگونه پیام‌های واتس‌اپ را حذف کنیم؟
برای استفاده از این ویژگی جدید کافیست آخرین نسخه از اپلیکیشن واتس‌اپ را باز کنید، به یکی از چت‌های خود بروید و انگشت خود را روی پیام مورد نظر خود نگه دارید.

حالا از بین گزینه‌هایی که ظاهر می‌شود، Delete را بزنید و از بین گزینه‌های Delete for everyone و Delete for me یکی را انتخاب کنید تا واتس‌اپ بداند که می‌خواهید پیام برای همه پاک شود یا فقط برای خودتان.

با این حال، یک نکته را به خاطر داشته باشید. برای استفاده از این ویژگی مخاطبان شما هم باید از جدیدترین به‌روزرسانی واتس‌اپ استفاده کنند.

اگرچه تلگرام مدت‌هاست که قابلیت حذف پیام‌های قدیمی را فراهم کرده، ولی پیام‌رسان iMessage اپل به تازگی در iOS 16 برای اولین بار این ویژگی را ارائه می‌کند.

در نتیجه، این پیام‌رسان متعلق به شرکت متا می‌تواند برتری خوبی را نسبت به رقیب اپلی خود ایجاد کند. نکته جالب اینجاست که اپل در اولین بتای iOS 16 اجازه داده بود کاربران تا 15 دقیقه بعد از ارسال پیام امکان حذف کردن آن را داشته باشند، اما حالا این محدودیت زمانی کمتر شده و فقط به ۲ دقیقه رسیده است.

 

منبع / اقتصاد نیوز

ارسال نظر

نام
پست الکترونیک
متن
captcha
ارسال